Rond: accountancy & fiscaal advies

Uw accountancy- & belastingvraagstukken,
onze expertise

Een gedegen boekhouding, een overzichtelijke jaarrekening, heldere tussentijdse rapportages en altijd op de hoogte van wetswijzingen en fiscale ontwikkelingen. Het zijn absolute voorwaarden voor een gezonde organisatie. En, een vak apart.

Rond combineert diepgaande kennis van accountancy en fiscaliteiten met betrokkenheid. Jarenlange ervaring gaat bij ons hand in hand met een persoonlijke werkwijze. Onze lijntjes zijn kort, ons juridische en specialistische netwerk is groot. Klaar om meer te halen uit uw cijfers?

Minder tijd kwijt aan uw administratie?

BLOG

Tonpraat: Particulier en vermogen

Particulieren met spaargeld worden in de bestaande en nieuwe box 3 ontzien. Uiteindelijk wordt box 3 in 2026 getransformeerd naar een belastingheffing op daadwerkelijk ontvangen rendementen. Tot die tijd moeten we het doen met een systeem dat uitgaat van de werkelijke verdeling van het vermogen in 3 vermogensgroepen (spaargeld, beleggingen, schulden).

Tonpraat: DGA en B.V.

De DGA gaat volgend jaar meer vennootschapsbelasting betalen. Het huidige lage VPB tarief van 15% gaat omhoog naar 19% tot een maximum winst van € 200.000. Het meerdere wordt belast tegen 25,8%.

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

Logo ROND accountants fiscalisten

Mijlstraat 1
5281 LJ Boxtel
T: 088 766 30 00
info@rondaccountants.nl

Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176