Diensten: Accountancy & fiscaliteiten

Diensten

Betrokken team, krachtig advies. Wij kijken verder dan de cijfers

Geen enkele organisatie of onderneming is hetzelfde. Daarom kijken wij verder dan de cijfers. Wij zien ze altijd in relatie tot uw situatie. We kijken niet alleen naar de som der delen, maar combineren onze kennis van accountancy en fiscaliteiten om te komen tot een compleet advies.

Persoonlijk en betrokken: we denken mee, geven advies – gevraagd en ongevraagd – en verbeteren uw economische positie. We praten u regelmatig in begrijpelijke taal bij en we trekken aan de bel als er wettelijk of fiscaal iets verandert voor u.

Bekijk onze expertises:

“Elke vraag wordt direct opgelost en dat is fijn. In ons vak vertrouwen klanten erop dat hun auto goed wordt afgeleverd. Wij kunnen bij Rond erop vertrouwen dat we altijd terecht kunnen en dat ze accuraat werk afleveren.”

Jan van Oorschot – Van Oorschot Auto’s Liempde

TONPRAAT

Checklist aangifte inkomstenbelasting 2022

In de uitgebreide checklist van het RB (Register belastingadviseurs) zie je wat wij nodig hebben om de aangifte te op te stellen. Via de vooraf ingevulde aangifte hebben we al veel gegevens te pakken. Met deze checklist kunnen we controleren of we volledig zijn waarna we de belasting zo mogelijk optimaliseren.

Tonpraat: Voorlopige aanslag controleren en voorlopige aangifte indienen

Belangrijk op dit moment is om de voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2022 in de pas te laten lopen met het inkomen, vermogen en winst van 2022. Deze zijn nu bekend. De administratie van het jaar 2022 laat de winst uit onderneming en het resultaat van de B.V. zien. Om te voorkomen dat achteraf belastingrente moet worden betaald is het belangrijk om inkomen, winst en vermogen over het jaar 2022 tijdig met een voorlopige aangifte aan de belastingdienst door te geven.

Tonpraat: ‘Werk’kleding laten hangen op de werkplek

Werkkleding heb je in diverse soorten en maten. De werkgever kan kleding ter beschikking stellen aan de werknemer of DGA of een vergoeding geven aan de werknemer. Wat zijn de fiscale spelregels?

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176