Diensten: Accountancy & fiscaliteiten

Diensten

Betrokken team, krachtig advies. Wij kijken verder dan de cijfers

Geen enkele organisatie of onderneming is hetzelfde. Daarom kijken wij verder dan de cijfers. Wij zien ze altijd in relatie tot uw situatie. We kijken niet alleen naar de som der delen, maar combineren onze kennis van accountancy en fiscaliteiten om te komen tot een compleet advies.

Persoonlijk en betrokken: we denken mee, geven advies – gevraagd en ongevraagd – en verbeteren uw economische positie. We praten u regelmatig in begrijpelijke taal bij en we trekken aan de bel als er wettelijk of fiscaal iets verandert voor u.

Bekijk onze expertises:

“Elke vraag wordt direct opgelost en dat is fijn. In ons vak vertrouwen klanten erop dat hun auto goed wordt afgeleverd. Wij kunnen bij Rond erop vertrouwen dat we altijd terecht kunnen en dat ze accuraat werk afleveren.”

Jan van Oorschot – Van Oorschot Auto’s Liempde

TONPRAAT

Tonpraat: Vermogenstaks krijgt vorm

Eindelijk is het dan zover. De contouren van een nieuw box 3 systeem, waarbij werkelijke rendementen worden belast, staat in de steigers. Het is een bouwwerk(je) van het huidige demissionaire kabinet en het is daarmee de vraag of het blijft staan onder een nieuw kabinet.

Tonpraat: Staatsbon

Voor de DGA met zijn B.V. kan de kortlopende staatsobligatie wél een alternatief zijn voor spaargeld door het hogere rendement én omdat de heffing bij de B.V. ´beperkt´ blijft tot het daadwerkelijk gerealiseerde rendement. Iets om over na te denken.

Gastpraat: Sparen of beleggen (in staatsobligaties) binnen een B.V.

In een zoektocht naar een hoger rendement is het momenteel, in ieder geval voor B.V.’s, zeer de moeite waard om de mogelijkheden van het beleggen in, veilige en in euro’s genoteerde, staatsobligaties te onderzoeken.

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176