Diensten: Accountancy & fiscaliteiten

Diensten

Betrokken team, krachtig advies. Wij kijken verder dan de cijfers

Geen enkele organisatie of onderneming is hetzelfde. Daarom kijken wij verder dan de cijfers. Wij zien ze altijd in relatie tot uw situatie. We kijken niet alleen naar de som der delen, maar combineren onze kennis van accountancy en fiscaliteiten om te komen tot een compleet advies.

Persoonlijk en betrokken: we denken mee, geven advies – gevraagd en ongevraagd – en verbeteren uw economische positie. We praten u regelmatig in begrijpelijke taal bij en we trekken aan de bel als er wettelijk of fiscaal iets verandert voor u.

Bekijk onze expertises:

“Elke vraag wordt direct opgelost en dat is fijn. In ons vak vertrouwen klanten erop dat hun auto goed wordt afgeleverd. Wij kunnen bij Rond erop vertrouwen dat we altijd terecht kunnen en dat ze accuraat werk afleveren.”

Jan van Oorschot – Van Oorschot Auto’s Liempde

TONPRAAT

TONPRAAT: Tijdelijke verhuur van de eigen woning, belastingimplicaties

Het verhuren van een deel van je eigen woning kan lucratief zijn, maar het brengt ook fiscale consequenties met zich mee. Wanneer een deel van de woning tijdelijk wordt verhuurd, bijvoorbeeld tijdens de vakantie van de eigenaar of bij tijdelijk verblijf in het buitenland, moet naast het forfait op basis van de WOZ-waarde ook 70% van de netto-inkomsten worden opgegeven.

TONPRAAT: Veranderingen in de belastingheffing Box 3 in 2027

Het wetsvoorstel box 3 dat vanaf 2027 van kracht zal zijn, is door de staatssecretaris op enkele punten aangepast.

TONPRAAT: Contante Betalingen, regelgeving en controles

Er is een wetsvoorstel in de maak om contante betalingen vanaf € 3.000 te verbieden om witwaspraktijken verder te beperken. Dit geldt voor alle kopers en verkopers van goederen. Na invoering van deze wet mogen aankopen vanaf € 3.000 niet meer contant worden betaald.

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176