Accountancy

Een optimaal ingerichte administratie, actueel inzicht in uw cijfers en zicht op de voortgang van uw bedrijfsprocessen. Wij zorgen ervoor dat u snel en adequaat kunt inspringen op veranderingen in uw branche. Met de nieuwste software en technologie bespaart u tijd en kosten en wij zorgen voor een kloppende jaarrekening, boekhouding en tussentijdse rapportages. Wetswijzigingen of fiscale veranderingen? Onze accountancy-service reikt verder dan enkel boekhouden. We zitten bovenop uw belangen en denken pro-actief mee.

Advies nodig over uw boekhouding? We kijken graag met u mee

“De belastingdienst veranderen? Die illusie heb ik niet meer. De belastingdienst is echter niet meer ons probleem. Rond Accountants neemt ons het werk vakkundig uit handen. Daarom hebben we voor hen gekozen.”

Willem Blom – Apparant Calls Boxtel

TONPRAAT

Checklist aangifte inkomstenbelasting 2022

In de uitgebreide checklist van het RB (Register belastingadviseurs) zie je wat wij nodig hebben om de aangifte te op te stellen. Via de vooraf ingevulde aangifte hebben we al veel gegevens te pakken. Met deze checklist kunnen we controleren of we volledig zijn waarna we de belasting zo mogelijk optimaliseren.

Tonpraat: Voorlopige aanslag controleren en voorlopige aangifte indienen

Belangrijk op dit moment is om de voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2022 in de pas te laten lopen met het inkomen, vermogen en winst van 2022. Deze zijn nu bekend. De administratie van het jaar 2022 laat de winst uit onderneming en het resultaat van de B.V. zien. Om te voorkomen dat achteraf belastingrente moet worden betaald is het belangrijk om inkomen, winst en vermogen over het jaar 2022 tijdig met een voorlopige aangifte aan de belastingdienst door te geven.

Tonpraat: ‘Werk’kleding laten hangen op de werkplek

Werkkleding heb je in diverse soorten en maten. De werkgever kan kleding ter beschikking stellen aan de werknemer of DGA of een vergoeding geven aan de werknemer. Wat zijn de fiscale spelregels?

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176