Accountancy

Een optimaal ingerichte administratie, actueel inzicht in uw cijfers en zicht op de voortgang van uw bedrijfsprocessen. Wij zorgen ervoor dat u snel en adequaat kunt inspringen op veranderingen in uw branche. Met de nieuwste software en technologie bespaart u tijd en kosten en wij zorgen voor een kloppende jaarrekening, boekhouding en tussentijdse rapportages. Wetswijzigingen of fiscale veranderingen? Onze accountancy-service reikt verder dan enkel boekhouden. We zitten bovenop uw belangen en denken pro-actief mee.

Advies nodig over uw boekhouding? We kijken graag met u mee

“De belastingdienst veranderen? Die illusie heb ik niet meer. De belastingdienst is echter niet meer ons probleem. Rond Accountants neemt ons het werk vakkundig uit handen. Daarom hebben we voor hen gekozen.”

Willem Blom – Apparant Calls Boxtel

TONPRAAT

TONPRAAT: Tijdelijke verhuur van de eigen woning, belastingimplicaties

Het verhuren van een deel van je eigen woning kan lucratief zijn, maar het brengt ook fiscale consequenties met zich mee. Wanneer een deel van de woning tijdelijk wordt verhuurd, bijvoorbeeld tijdens de vakantie van de eigenaar of bij tijdelijk verblijf in het buitenland, moet naast het forfait op basis van de WOZ-waarde ook 70% van de netto-inkomsten worden opgegeven.

TONPRAAT: Veranderingen in de belastingheffing Box 3 in 2027

Het wetsvoorstel box 3 dat vanaf 2027 van kracht zal zijn, is door de staatssecretaris op enkele punten aangepast.

TONPRAAT: Contante Betalingen, regelgeving en controles

Er is een wetsvoorstel in de maak om contante betalingen vanaf € 3.000 te verbieden om witwaspraktijken verder te beperken. Dit geldt voor alle kopers en verkopers van goederen. Na invoering van deze wet mogen aankopen vanaf € 3.000 niet meer contant worden betaald.

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176