Over rond: Accountancy en fiscaal advies onder één dak

Deskundig, betrokken en sociaal

Dicht op het vuur. Dat is Rond in een notendop. Met een klein team – en groot netwerk – halen we het beste uit uw cijfers. De nieuwste software geeft ons de ruimte om te doen waar we goed in zijn: meedenken, sparren en uw financiële en fiscale status scherp in de gaten houden. Kortom: wij staan voor accountancy en fiscaal advies op een persoonlijke, betrokken wijze.

We hebben oog voor uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. We richten ons vooral op de fiscale, financiële, bedrijfseconomische en juridische aspecten, maar houden ook ontwikkelingen in uw vakgebied bij. Waar nodig denken we strategisch met u mee en verdiepen we ons in uw segment.

We delen graag onze kennis. Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen binnen accountancy en fiscaliteiten? Lees onze nieuwspagina. Daar praat Ton u regelmatig bij.

“Eerlijk, betrouwbaar en bovendien vertrouwd. Ik ken Ton al lang en ben al die jaren klant gebleven, precies om deze eigenschappen. “

Martin van Warmerdam / Van Warmerdam Opticiens ‘s-Hertogenbosch

De gezichten achter Rond

Wie de mannen achter Rond zijn? René Hendriks en Ton Kroonen. Oplossingsgericht en vasthoudend, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor uw administratie en fiscale vraagstukken. Voeg daar nog wat flexibiliteit en humor aan toe en u heeft het recept voor een langdurige samenwerking.

TONPRAAT

Checklist aangifte inkomstenbelasting 2022

In de uitgebreide checklist van het RB (Register belastingadviseurs) zie je wat wij nodig hebben om de aangifte te op te stellen. Via de vooraf ingevulde aangifte hebben we al veel gegevens te pakken. Met deze checklist kunnen we controleren of we volledig zijn waarna we de belasting zo mogelijk optimaliseren.

Tonpraat: Voorlopige aanslag controleren en voorlopige aangifte indienen

Belangrijk op dit moment is om de voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2022 in de pas te laten lopen met het inkomen, vermogen en winst van 2022. Deze zijn nu bekend. De administratie van het jaar 2022 laat de winst uit onderneming en het resultaat van de B.V. zien. Om te voorkomen dat achteraf belastingrente moet worden betaald is het belangrijk om inkomen, winst en vermogen over het jaar 2022 tijdig met een voorlopige aangifte aan de belastingdienst door te geven.

Tonpraat: ‘Werk’kleding laten hangen op de werkplek

Werkkleding heb je in diverse soorten en maten. De werkgever kan kleding ter beschikking stellen aan de werknemer of DGA of een vergoeding geven aan de werknemer. Wat zijn de fiscale spelregels?

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

bekijk meer  >

Ton Kroonen 2022

Ton Kroonen

Ton gelooft in een persoonlijke werkwijze. Hij houdt het fiscale landschap nauwkeurig bij, zodat klanten snel kunnen anticiperen op wijzigingen.

“Het fiscale landschap wijzigt steeds opnieuw.  Alleen door sterk betrokken te zijn bij onze klanten, kunnen zij optimaal profiteren van mijn fiscale kennis. Doordat we een persoonlijke band opbouwen, zijn we op de hoogte van alle ins en outs van een organisatie en weten we meteen of er voordeel te behalen valt.”

M: 06 51 52 77 73 , ton@rondaccountants.nl

Meer weten over Ton?

René Hendriks 2022

René Hendriks

Met een achtergrond in accountancy maakt René zich hard voor de kracht van IT om meer uit uw administratie te halen.

“Met de juiste software kunt u doorlopend alert blijven op uw bedrijfseconomische situatie. Signaleren, adviseren en bijsturen kan hierdoor op elk gewenst moment. Inspelen op veranderingen wordt zo nog gemakkelijker.” 

M: 06 10 26 05 21, rene@rondaccountants.nl

Meer weten over René?

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176