Over rond: Accountancy en fiscaal advies onder één dak

Deskundig, betrokken en sociaal

Dicht op het vuur. Dat is Rond in een notendop. Met een klein team – en groot netwerk – halen we het beste uit uw cijfers. De nieuwste software geeft ons de ruimte om te doen waar we goed in zijn: meedenken, sparren en uw financiële en fiscale status scherp in de gaten houden. Kortom: wij staan voor accountancy en fiscaal advies op een persoonlijke, betrokken wijze.

We hebben oog voor uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. We richten ons vooral op de fiscale, financiële, bedrijfseconomische en juridische aspecten, maar houden ook ontwikkelingen in uw vakgebied bij. Waar nodig denken we strategisch met u mee en verdiepen we ons in uw segment.

We delen graag onze kennis. Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen binnen accountancy en fiscaliteiten? Lees onze nieuwspagina. Daar praat Ton u regelmatig bij.

“Eerlijk, betrouwbaar en bovendien vertrouwd. Ik ken Ton al lang en ben al die jaren klant gebleven, precies om deze eigenschappen. “

Martin van Warmerdam / Van Warmerdam Opticiens ‘s-Hertogenbosch

De gezichten achter Rond

Wie de mannen achter Rond zijn? René Hendriks en Ton Kroonen. Oplossingsgericht en vasthoudend, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor uw administratie en fiscale vraagstukken. Voeg daar nog wat flexibiliteit en humor aan toe en u heeft het recept voor een langdurige samenwerking.

TONPRAAT

Eindejaarstips 2023

Via deze link kunt u de eindejaarstips 2023 bekijken voor respectievelijk alle ondernemers, IB ondernemers, ondernemers met een B.V. en particulieren.

TONPRAAT: Belastingplan 2024

Voor de DGA en vermogende particulier heeft GroenLinks/PVDA de box 2 en box 3 heffing met een aantal amendementen verhoogd.

TONPRAAT: Uitnodiging Stamppotbijeenkomst op 7 december 2023

Wij nodigen uit voor een (gratis) stamppotbijeenkomst op donderdag 7 december 2023 waarbij we financieel vooruitkijken naar het nieuwe jaar.

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

bekijk meer  >

Ton Kroonen 2022

Ton Kroonen

Ton gelooft in een persoonlijke werkwijze. Hij houdt het fiscale landschap nauwkeurig bij, zodat klanten snel kunnen anticiperen op wijzigingen.

“Het fiscale landschap wijzigt steeds opnieuw.  Alleen door sterk betrokken te zijn bij onze klanten, kunnen zij optimaal profiteren van mijn fiscale kennis. Doordat we een persoonlijke band opbouwen, zijn we op de hoogte van alle ins en outs van een organisatie en weten we meteen of er voordeel te behalen valt.”

M: 06 51 52 77 73 , ton@rondaccountants.nl

Meer weten over Ton?

René Hendriks 2022

René Hendriks

Met een achtergrond in accountancy maakt René zich hard voor de kracht van IT om meer uit uw administratie te halen.

“Met de juiste software kunt u doorlopend alert blijven op uw bedrijfseconomische situatie. Signaleren, adviseren en bijsturen kan hierdoor op elk gewenst moment. Inspelen op veranderingen wordt zo nog gemakkelijker.” 

M: 06 10 26 05 21, rene@rondaccountants.nl

Meer weten over René?

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176