Overstapservice

Eenmanszaak of een consortium van B.V.’s? Met onze volledig uitgewerkte overgangsprocedure is overstappen naar Rond voor elk type ondernemer mogelijk. Dat verloopt naadloos. Kosteloos. En vooral eenvoudig. 

In samenspraak met u zetten we uw gegevens over naar onze systemen. Bij elke stap controleren we of de invoer klopt. Zo ja? Dan leveren we dat gedeelte operationeel op. Dankzij onze procedure wordt niets vergeten. Het grootste pluspunt? We kijken meteen waar u kosten kunt besparen.

Bent u toe aan een frisse blik op uw organisatie? We gaan vrijblijvend het gesprek met u aan.

“Gaten in de administratie? Niet bij ons. Net zoals wij de gaatjes bij onze patiënten oplossen, zorgen Ton en Rond al meer dan twintig jaar voor onze boekhouding. Zowel onze financiën als onze fiscaliteiten zijn gewoon goed geregeld.”

Tandartspraktijk Croonen – Veldhoven

TONPRAAT

Checklist aangifte inkomstenbelasting 2022

In de uitgebreide checklist van het RB (Register belastingadviseurs) zie je wat wij nodig hebben om de aangifte te op te stellen. Via de vooraf ingevulde aangifte hebben we al veel gegevens te pakken. Met deze checklist kunnen we controleren of we volledig zijn waarna we de belasting zo mogelijk optimaliseren.

Tonpraat: Voorlopige aanslag controleren en voorlopige aangifte indienen

Belangrijk op dit moment is om de voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2022 in de pas te laten lopen met het inkomen, vermogen en winst van 2022. Deze zijn nu bekend. De administratie van het jaar 2022 laat de winst uit onderneming en het resultaat van de B.V. zien. Om te voorkomen dat achteraf belastingrente moet worden betaald is het belangrijk om inkomen, winst en vermogen over het jaar 2022 tijdig met een voorlopige aangifte aan de belastingdienst door te geven.

Tonpraat: ‘Werk’kleding laten hangen op de werkplek

Werkkleding heb je in diverse soorten en maten. De werkgever kan kleding ter beschikking stellen aan de werknemer of DGA of een vergoeding geven aan de werknemer. Wat zijn de fiscale spelregels?

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176