Dit zeggen onze klanten over ons:

“Rond accountants is voor mij al jarenlang een vertrouwd adres voor de boekhouding. Het contact is prettig, vragenstellen kan altijd, ondersteuning is prima! Leuke mensen.”

Anjo van der Heijden / WoonBox Makelaardij

“Als beginnend ondernemer zonder enige ervaring en affiniteit met financiën en belastingen zijn Ton en René een zeer betrouwbare partner voor dit gedeelte van mijn business. Hierdoor kan ik mezelf volledig focussen op mijn eigen activiteiten. “

Frank Donker / Global Wine Consultant B.V.

“Enkele jaren geleden zijn wij met Rond in zee gegaan en waar we naar opzoek waren bleken Ton en René perfect in te kunnen vullen. Zorgvuldig, geduldig en betrouwbaar staan zij voor ons klaar en zijn zij de ideale sparringpartners.”

Robbie de Jong / Jovago B.V.

“Als startende ondernemer ben ik drie jaar geleden gestart bij ROND Accountants. Ton, René en medewerkers denken met je mee en staan voor je klaar waar nodig. Een groot pluspunt is dat ze snel reageren op vraagstukken en tijd voor je vrij maken.”

Pien Bosch / Bosch Wijnkopers

“Wat ik fijn vind aan de samenwerking met ROND accountants | fiscalisten is dat ze proactief zijn en altijd met je meedenken. Ik heb regelmatig persoonlijk contact met René en Ton en ze zijn altijd goed bereikbaar. Ze ontzorgen mij en daarom werk ik graag met ze samen.”

Enzo Pronk / MKB Sales & Marketing

“Ik werk erg prettig samen met René en Ton. Het persoonlijke contact en kundig advies is een echte toegevoegde waarde voor mijn bedrijf.”

Frank van Erp / Interunique Interieurs

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176