Online services

Overal en op elk gewenst moment uw financiële situatie snel inzien en bijhouden? Onze online services staan voor minimale rompslomp en maximaal effect. Van klein bedrijf tot grote onderneming: met de juiste software kunnen we elke financiële administratie automatiseren. Zo laten we technologie vóór u werken.

 • Op basis van uw wensen en bedrijfseconomische situatie richten wij uw online administratie in. Maatwerk dus! En, u kunt direct aan de slag.
 • Administratieve stukken als facturen, bankafschriften en salarisadministratie kunt u inscannen en worden automatisch ingelezen, geboekt en verwerkt.
 • We controleren alle ingevoerde gegevens, zodat eventuele fouten meteen worden gecorrigeerd.
 • Via uw persoonlijke website heeft u altijd toegang. Daarnaast bespreken we uw financiële resultaten regelmatig.

De grootste voordelen? Gegarandeerd een verbetering in rendement. U bespaart zo waardevolle tijd en kosten. Wij zorgen dat u altijd beschikt over de nieuwste software, die we kosteloos up-to-date houden. Verandert uw situatie? U kunt op elk moment soepel opschalen. Vragen? Wij kunnen altijd meekijken en meesturen.

Meer weten? We gaan graag om de tafel om te kijken welke software bij u past

TONPRAAT

Tonpraat: BTW-voordeel bij verkoop auto door B.V. aan DGA

Het nadeel van de auto op de balans van de B.V. is zoals bekend de fiscale bijtelling. Dus er komt (mogelijk) een moment dat de DGA de auto wenst over te nemen van zijn B.V. De vraagt rijst dan tegen welke waarde en hoe zit het met de BTW?

Tonpraat: Erfbelasting betalen, liever niet

Als er geen testament is opgesteld dan gaat het vermogen naar de langstlevende. Die heeft een grote vrijstelling. De kinderen krijgen niets, behalve dan een vordering op de langstlevende. Over deze vordering betalen de kinderen erfbelasting terwijl ze niets krijgen. Dat voelt niet goed.

Tonpraat: Het moeras van box 3

De staatssecretaris heeft, in afwachting van het oordeel van de Hoge Raad, een praktisch besluit genomen waarin alle aanslagen 2021 en 2022 worden aangehouden in situaties waarin het box 3 inkomen uit meer bestaat dan alleen banktegoeden (denk aan effecten, onroerend goed, vorderingen). Wordt er in die situaties onverhoopt wel een definitieve aanslag opgelegd dan moet bezwaar worden gemaakt.

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176