Online services

Overal en op elk gewenst moment uw financiële situatie snel inzien en bijhouden? Onze online services staan voor minimale rompslomp en maximaal effect. Van klein bedrijf tot grote onderneming: met de juiste software kunnen we elke financiële administratie automatiseren. Zo laten we technologie vóór u werken.

 • Op basis van uw wensen en bedrijfseconomische situatie richten wij uw online administratie in. Maatwerk dus! En, u kunt direct aan de slag.
 • Administratieve stukken als facturen, bankafschriften en salarisadministratie kunt u inscannen en worden automatisch ingelezen, geboekt en verwerkt.
 • We controleren alle ingevoerde gegevens, zodat eventuele fouten meteen worden gecorrigeerd.
 • Via uw persoonlijke website heeft u altijd toegang. Daarnaast bespreken we uw financiële resultaten regelmatig.

De grootste voordelen? Gegarandeerd een verbetering in rendement. U bespaart zo waardevolle tijd en kosten. Wij zorgen dat u altijd beschikt over de nieuwste software, die we kosteloos up-to-date houden. Verandert uw situatie? U kunt op elk moment soepel opschalen. Vragen? Wij kunnen altijd meekijken en meesturen.

Meer weten? We gaan graag om de tafel om te kijken welke software bij u past

TONPRAAT

Tonpraat: Vermogenstaks krijgt vorm

Eindelijk is het dan zover. De contouren van een nieuw box 3 systeem, waarbij werkelijke rendementen worden belast, staat in de steigers. Het is een bouwwerk(je) van het huidige demissionaire kabinet en het is daarmee de vraag of het blijft staan onder een nieuw kabinet.

Tonpraat: Staatsbon

Voor de DGA met zijn B.V. kan de kortlopende staatsobligatie wél een alternatief zijn voor spaargeld door het hogere rendement én omdat de heffing bij de B.V. ´beperkt´ blijft tot het daadwerkelijk gerealiseerde rendement. Iets om over na te denken.

Gastpraat: Sparen of beleggen (in staatsobligaties) binnen een B.V.

In een zoektocht naar een hoger rendement is het momenteel, in ieder geval voor B.V.’s, zeer de moeite waard om de mogelijkheden van het beleggen in, veilige en in euro’s genoteerde, staatsobligaties te onderzoeken.

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176