Online services

Overal en op elk gewenst moment uw financiële situatie snel inzien en bijhouden? Onze online services staan voor minimale rompslomp en maximaal effect. Van klein bedrijf tot grote onderneming: met de juiste software kunnen we elke financiële administratie automatiseren. Zo laten we technologie vóór u werken.

 • Op basis van uw wensen en bedrijfseconomische situatie richten wij uw online administratie in. Maatwerk dus! En, u kunt direct aan de slag.
 • Administratieve stukken als facturen, bankafschriften en salarisadministratie kunt u inscannen en worden automatisch ingelezen, geboekt en verwerkt.
 • We controleren alle ingevoerde gegevens, zodat eventuele fouten meteen worden gecorrigeerd.
 • Via uw persoonlijke website heeft u altijd toegang. Daarnaast bespreken we uw financiële resultaten regelmatig.

De grootste voordelen? Gegarandeerd een verbetering in rendement. U bespaart zo waardevolle tijd en kosten. Wij zorgen dat u altijd beschikt over de nieuwste software, die we kosteloos up-to-date houden. Verandert uw situatie? U kunt op elk moment soepel opschalen. Vragen? Wij kunnen altijd meekijken en meesturen.

Meer weten? We gaan graag om de tafel om te kijken welke software bij u past

TONPRAAT

Checklist aangifte inkomstenbelasting 2022

In de uitgebreide checklist van het RB (Register belastingadviseurs) zie je wat wij nodig hebben om de aangifte te op te stellen. Via de vooraf ingevulde aangifte hebben we al veel gegevens te pakken. Met deze checklist kunnen we controleren of we volledig zijn waarna we de belasting zo mogelijk optimaliseren.

Tonpraat: Voorlopige aanslag controleren en voorlopige aangifte indienen

Belangrijk op dit moment is om de voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2022 in de pas te laten lopen met het inkomen, vermogen en winst van 2022. Deze zijn nu bekend. De administratie van het jaar 2022 laat de winst uit onderneming en het resultaat van de B.V. zien. Om te voorkomen dat achteraf belastingrente moet worden betaald is het belangrijk om inkomen, winst en vermogen over het jaar 2022 tijdig met een voorlopige aangifte aan de belastingdienst door te geven.

Tonpraat: ‘Werk’kleding laten hangen op de werkplek

Werkkleding heb je in diverse soorten en maten. De werkgever kan kleding ter beschikking stellen aan de werknemer of DGA of een vergoeding geven aan de werknemer. Wat zijn de fiscale spelregels?

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176