Online services

Overal en op elk gewenst moment uw financiële situatie snel inzien en bijhouden? Onze online services staan voor minimale rompslomp en maximaal effect. Van klein bedrijf tot grote onderneming: met de juiste software kunnen we elke financiële administratie automatiseren. Zo laten we technologie vóór u werken.

 • Op basis van uw wensen en bedrijfseconomische situatie richten wij uw online administratie in. Maatwerk dus! En, u kunt direct aan de slag.
 • Administratieve stukken als facturen, bankafschriften en salarisadministratie kunt u inscannen en worden automatisch ingelezen, geboekt en verwerkt.
 • We controleren alle ingevoerde gegevens, zodat eventuele fouten meteen worden gecorrigeerd.
 • Via uw persoonlijke website heeft u altijd toegang. Daarnaast bespreken we uw financiële resultaten regelmatig.

De grootste voordelen? Gegarandeerd een verbetering in rendement. U bespaart zo waardevolle tijd en kosten. Wij zorgen dat u altijd beschikt over de nieuwste software, die we kosteloos up-to-date houden. Verandert uw situatie? U kunt op elk moment soepel opschalen. Vragen? Wij kunnen altijd meekijken en meesturen.

Meer weten? We gaan graag om de tafel om te kijken welke software bij u past

TONPRAAT

TONPRAAT: Tijdelijke verhuur van de eigen woning, belastingimplicaties

Het verhuren van een deel van je eigen woning kan lucratief zijn, maar het brengt ook fiscale consequenties met zich mee. Wanneer een deel van de woning tijdelijk wordt verhuurd, bijvoorbeeld tijdens de vakantie van de eigenaar of bij tijdelijk verblijf in het buitenland, moet naast het forfait op basis van de WOZ-waarde ook 70% van de netto-inkomsten worden opgegeven.

TONPRAAT: Veranderingen in de belastingheffing Box 3 in 2027

Het wetsvoorstel box 3 dat vanaf 2027 van kracht zal zijn, is door de staatssecretaris op enkele punten aangepast.

TONPRAAT: Contante Betalingen, regelgeving en controles

Er is een wetsvoorstel in de maak om contante betalingen vanaf € 3.000 te verbieden om witwaspraktijken verder te beperken. Dit geldt voor alle kopers en verkopers van goederen. Na invoering van deze wet mogen aankopen vanaf € 3.000 niet meer contant worden betaald.

De fiscale actualiteit in begrijpelijke taal

Ton praat u bij >

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Persoonlijk adviseur, sparringpartner of klankbord nodig? Wij gaan graag vrijblijvend met u om tafel.

  Logo ROND accountants fiscalisten

  Mijlstraat 1
  5281 LJ Boxtel
  T: 088 766 30 00
  info@rondaccountants.nl

  Wij steunen Stichting Lyme, AangenaamSt-Lyme-Aangenaam-Log-o-web-300x176